Skip to main content

Semino Rossi - Kiel - 2022

-
Den store Jubilæumstur 2020/2021 - So ist das Leben

Semino Rossi - Kiel - 2022

”Koncerten er udsat til 25.11.2022….nærmere information kommer snarest”

Semino Rossi fortsætter sin Jubilæums turné, så tag med NILLES Rejser til Kiel, hvor vi oplever ham i Sparkassen Arena, Kiel. Mange tusinde har allerede oplevet ham, i de mange koncerter og tv-optrædender som Semino Rossi har deltaget i. Han er en af Tysklands mest succesrige, nutidige schlagersangere og hans charmerende humor kombineret med hans store personlighed sætter endnu en gang denne koncert i en følelsesladet stemning – og et enestående sceneshow, som vi oplever fra rigtig gode pladser, da vi har sørget for billetter i kategori 1.

Hotel

 • Steigenberger Conti Hansa Kiel

  Steigenberger Hotel Conti Hansa er et flot, moderne hotel beliggende centralt i Kiel ved hovedbanegården, Kielerkanalen og byens centrum. Steigenberger Conti Hansa tilbyder komfortable værelser alle med bad og toilet samt faciliteter som kabel-tv, telefon, minibar og hårtørrer. Forplejningen består af buffet både om morgenen og om aftenen.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Brunch i Hedensted. Ankomst sidst på eftermiddagen til hotellet i Kiel centrum. Efter middagen kører vi til Sparkassen-Arena Kiel og oplever dagens højdepunkt kl. 20.00 – Semino Rossi. Vi har reserveret billetter i kategori 1. Der er lagt op til en festlig og fornøjelig aften. Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

 • DAG 2

  Efter morgenbuffeten besøger vi Kiel og ser nogle af de vigtigste seværdigheder. Indkøbspause ved Fleggaard. Frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu