Skip to main content

Semino Rossi - Kiel - 2022

-
Den store Jubilæumstur - So ist das Leben

Semino Rossi - Kiel - 2022

Semino Rossi fortsætter sin Jubilæums turné, så tag med NILLES Rejser til Kiel, hvor vi oplever ham i Sparkassen Arena, Kiel. Mange tusinde har allerede oplevet ham, i de mange koncerter og tv-optrædender som Semino Rossi har deltaget i. Han er en af Tysklands mest succesrige, nutidige schlagersangere og hans charmerende humor kombineret med hans store personlighed sætter endnu en gang denne koncert i en følelsesladet stemning – og et enestående sceneshow, som vi oplever fra rigtig gode pladser, da vi har sørget for billetter i kategori 1.

Hotel

 • Atlantic Hotel Kiel

  Vi bor på det 4-stjernet hotel - Atlantic Hotel Kiel. Hotellet har en unik placering i hjertet af Kiel, lige ud til byens fjordlinje – ”Kieler Förde”.

  Hotellet råder dertil over en udsøgt restaurant der tilbyder lokale og internationale retter, en Roof-Top bar på 8 etage samt fitness- og sauna område på 7 etage.

  Værelserne er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, make-up spejl, minibar, air-condition, TV, værdiboks, gratis wi-fi og med mulighed for at lave sin egen kaffe og/eller te. Det er store og moderne indrettede værelser med højt til loftet og store vinduer.

  Hotellet har en døgnåben reception, restaurant og bar, samt elevator. Fra hotellet har man grundet hotellets unikke beliggenhed også med fantastisk udsigt udover byen.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Brunch i Hedensted. Efter indkvartering på hotellet i Kiel, ser vi på byens julemarked på en byrundtur til fods. I nærheden af 100 juleboder er fordelt over Holstenplatz, Asmus-Bremer-Platz og Alter Markt og tilbyder alt inden for julepynt og dekorationer, kunsthåndværk og godter i utallige variationer og farver. Vi spiser tidlig aftensmad på hotellet, inden aftenens store højdepunkt: koncert med Semino Rossi. Vi kan se frem til en stemningsfuld, hjertevarm og ikke mindst festlig aften i selskab med den argentinsk-tyrolske superstjerne.

 • DAG 2

  Efter morgenmaden kører vi til Flensborg, hvor vi kan opleve smukke danske bygninger i de gamle kvarterer, samt besøge købmandsgårde, rombrænderier og naturligvis byens julemarked. Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet ved Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu