Skip to main content

Langtidsferier

-
Masser af tid til at slappe af og nyde tilværelsen
Se ledige afgange i

Tag på langtidsferie med dansk rejseleder

Når de kolde måneder er over os, kan sydens sol godt trække lidt ekstra i os, og tanken om at nyde de varme solstråler på en solseng ved stranden er indbydende. Så hvorfor ikke tage med på en af vores spændende langtidsferier, hvor du får masser af tid til netop dette?

Du har mulighed for at vælge mellem vidt forskellige rejser. Du kan også hoppe på vores bus med endestation i Sydspanien, eller sæt dig til rette i flyveren og vær hurtigt fremme i Spanien eller Portugal.

Fælles for alle vores langtidsrejser er, at der er udflugter inkluderet, men samtidig masser af tid til at slappe af og nyde tilværelsen. Om det så betyder, at du selv tager på udflugt, eller du reserverer en liggestol ved poolen er helt op til dig.

Som altid er udflugter og dansk rejseleder inkluderet i prisen, så skulle du komme til at kede dig, eller har du problemer med sproget, kan du altid spørge rejselederen om tips og tricks. Rejselederne er nemlig udvalgt til de enkelte destinationer på baggrund af deres viden om og kærlighed til stedet.

Vores langtidsrejser strækker sig fra oktober til marts, så tag forskud på sommerens sol og tag afsted med NILLES Rejser.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu