Skip to main content

Rejse til Dalmatien

-
Perfekt kombination af sol, oplevelser og afslapning 

Dalmatien - Kroatien

Dejlige Dalmatien i det sydlige Kroatien byder på alt, hvad hjertet kan begære til en vellykket ferie for både voksne og børn. Kysten er rig på charmerende byer, flot natur, utallige småøer med skjulte bugter og et skønt klima med masser af sol og forfriskende briser fra det krystalklare Adriaterhav. Med NILLES får du en perfekt planlagt ferie med både kulturelt indhold, naturoplevelser og tid til at nyde stranden, omgivelserne og vores fantastiske hotel.

Maleriske Rogoznica

Vi har udvalgt den billedskønne fiskerlandsby Rogoznica, som vores base under opholdet. Rogoznica ligger ca. 50 km. fra Split og er hjemsted for 2400 indbyggere. Her finder du en skøn havnepromenade med cafeer og restauranter, heriblandt flere med lokal friskfanget fisk på menuen. Om aftenen du nyde en kølig drink på de udendørs barer, hvor der jævnligt er livemusik. I byens centrum finder man bl.a. et par supermarkeder, et apotek og andre butikker med lokale varer og souvenirs.

Familieferie for flere generationer

La Perla Resort er et familievenligt resort, som består af flere bygninger med både dobbeltværelser og lejligheder. De mange indkvarteringsmuligheder gør hotellet oplagt til familieferie for flere generationer.

Glæd dig til

 • Gode børnerabatter
 • Den charmerende kulturby Split
 • Den historiske by Trogir
 • Sibenik og Krka Nationalpark
 • Vinduet til Orienten: Mostar og Bosnien Hercegovina

Hotel

 • Perla Resort

  Perla Resort er meget flot hotelresort smukt beliggende i Rogoznica-bugten med egen privat sandstrand neden for hotellet. Her bor man i fredfyldte omgivelser og samtidig i kort afstand til Rogoznica, som kan nås på en 1,5 km. spadseretur langs kysten. På resortet finder man flere swimmingpools omkranset af solsenge, tennisbane samt mange hyggekroge, hvor man kan slappe af og nyde en kølig drink. Til hotellets yngste gæster er der legeplads, trampoliner og go-cars. I hotellets restaurant er der daglig morgenbuffet, og om aftenen serveres en 3-retters menu. I løbet af dagen kan man købe drikkevarer og snacks i hotellets bar.

  Familieferie for flere generationer
  Perla Resort består af flere bygninger med både dobbeltværelser og lejligheder. De mange indkvarteringsmuligheder gør hotellet oplagt til en familieferie for flere generationer.

  Dobbeltværelser:
  Udstyret med bl.a. bad, toilet, aircondition, tv, Wi-Fi, minibar og balkon med skrå/begrænset havudsigt. Fuld havudsigt mod tillæg. Mulighed for opredning til voksen eller barn (rabat).

  Lejligheder med 2 soveværelser og opholdsrum (stue/køkken):
  Min. 4 personer/max. 6 personer. Udstyret med bl.a. bad, toilet, aircondition, tekøkken, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, sofa, tv, Wi-Fi, spiseplads og balkon med havudsigt. 4 personer i soveværelser. 1 person i sofaopredning i soveværelse (voksen eller barn). 1 barn (max 14 år) på sofaopredning i stuen.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  HavudsigtJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Vi flyver med Great Dane Airlines fra Aalborg til Zadar.

  Mad ombord på flyet kan tilkøbes.

 • Split: Halvdagsudflugt

  Vi besøger den charmerende kulturby Split. Byens historie går helt tilbage til romertiden, og den gamle bydel er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byen bærer stadig præg af de mange århundredes byggeaktiviteter, og her kan du opleve meget forskellig arkitektur - lige fra antikke, romerske mure til dyre, moderne hotelbygninger. Vi ser den smukke havnepromenade og Kejser Diocletians imponerende palads, som er en af de bedst bevarede bygninger fra romertiden.

  Har du lyst, kan du for ca. HRK 25 besøge paladsets kælder og for ca. HKR 15 også St. Duje katedralen og Jupiter Templet. Der bliver tid på egen hånd til at nyde byens mange muligheder.

  Halvdagsudflugt
 • Sibenik og Krka Nationalpark: Heldagsudflugt

  Vi kører til Sibenik, der ligger flot i en bugt ved en af Kroatiens smukkeste floder, Krka-flodens udløb i havet. Sibenik er rig på kultur og historie og kan bl.a. bryste sig af den smukt beliggende St. Michaels-fæstning, der siges aldrig at have været indtaget af fjender. På en byrundtur i Sibenik mærker vi historiens vingesus, når vi bl.a. oplever den berømte St. James-katedral, der er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste.

  Efter frokost på egen hånd kører vi til et af Kroatiens absolut smukkeste naturområder, Nationalparken Krka. Her nyder vi parkens frodige, grønne natur, de brusende vandfald og de krystalklare søer med små gangbroer, hvorfra man kan se fiskene i vandet. Ved vandfaldet Skradinski Buk kan man tage sig en forfriskende dukkert, så husk badetøj!

  Heldagsudflugt
 • Trogir: Halvdagsudflugt

  Trogirs historiske bymidte er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og når man først befinder sig i de hyggelige, krogede gader, fornemmer man straks, at denne by er noget helt særligt. Her er smukke bygninger bygget i romersk stil, solbeskinnede pladser og charmerende butikker og restauranter. I selskab med rejselederen udforsker vi de snoede stræder, og der vil være tid på egen hånd til indkøb eller til en kølig drink på en fortovscafé.

  Halvdagsudflugt
 • Rogoznica

  På en af rejsens første dage vil rejselederen gå en orienterende byrundtur i Rogoznica. Undervejs ser vi bl.a. St. Nicholas kirken fra middelalderen, Marina Frapa, som er en af Kroatiens smukkeste marinaer samt naturfænomenet ”Dragens øje”.

 • Mostar i Bosnien og Hercegovina: Ekstra heldagsudflugt inkl. frokost

  Den historiske, osmanniske by Mostar er også kendt som ”vinduet til Orienten” og er desuden en af Bosnien Hercegovinas absolut smukkeste byer. Byens største seværdighed er den verdensberømte Mostarbro. I 1500-tallet byggede tyrkerne den berømte marmorbro over floden Neretva og forbandt derved de muslimske og kristne bydele. Broen blev sønderskudt under borgerkrigen, men i 2004 blev den genopbygget i sin oprindelige form, og i 2005 blev den optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

  På en byrundtur ser vi bl.a. Det Tyrkiske Hus (entré EUR 3), Koskin Mehmed Pashas moskeen (entré EUR 3) og naturligvis Mostarbroen med tilhørende museum (entré EUR 3).

  Dagens sidste stop er i Medjugorje, som er en af de største Jomfru Maria-pilgrimssteder i Europa. I 1981 var to unge mennesker ude at gå i bjergene omkring Medjugorje, da Jomfru Maria pludselig viste sig for dem. Dagen efter vendte de unge mennesker tilbage sammen med nogle venner, og Jomfru Maria viste sig igen. Siden da har tusindvis af pilgrimme årligt besøgt Medjugorje.

  Udflugten er med dansk rejseleder med frokost inkluderet. Udflugten koster DKK 495 og skal bestilles ved tilmelding.

  Ekstra heldagsudflugt inkl. frokost
 • Hjemrejse

  Hjemrejse med Great Dane Airlines fra Zadar til Aalborg. Mad ombord på flyet kan tilkøbes.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Kroatien?

  Split (gns.): juni-august 27° - 30°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Kroatien?

  Diocletians Palads ca. EUR 5,00, Krka Nationalpark ca. EUR 20,50, samt evt. entréer på ekstra heldagsudflugt til Bosnien og Hecegovina.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu