Skip to main content

Rejse til Gardasøen med fly

-
Livsnyderrejse til den sydlige del af Gardasøen

Gardasøen – Salòbugten

Salòbugten smyger sig yndigt langs Gardasøens sydvestlige bred. Langs bugten ligger små karakteristiske landsbyer, som alle emmer af sydlandsk charme. I modsætning til den nordlige del af Gardasøen er landskabet her grønnere og søen bredere - faktisk så bred, at man kan være i tvivl, om man kigger ud over en sø eller et hav. På denne unikke rejse oplever vi det allerbedste af den sydlige del af Gardasøen samt verdensberømte Venedig og vidunderlige Verona. Vi bor på et eksklusivt hotel beliggende direkte på Gardasøens bred.

Se video fra Gardasøen

Tour Lago di Garda 2016 from Videographer.dk on Vimeo.

Hotel

 • Park Hotel Casimiro

  Hotel Park Casimiro er et charmerende og eksklusivt hotel beliggende i rolige, naturskønne omgivelser direkte på Gardasøens vestbred i den lille by Portese. Fra hotellets udendørs terrasse og flere af værelserne har man en enestående udsigt over Gardasøen. Hotellet har 2 udendørs pools, indendørs pool, wellness med sauna og whirlpool, motionsrum, privat strand, opholdsrum og elevator til de fleste værelser, som er fordelt i forskellige bygninger. Alle værelser, som benyttes af os, er at finde i Osvaldo-bygningen og er nyrenoveret med bl.a. bad, toilet, telefon, hårtørrer, TV, safeboks, Wi-Fi og aircondition, og mange har balkon el. terrasse. Forplejning består af righoldig morgenbuffet og varieret aftenbuffet, heraf én Garda-aften med specialmenu. Mange aftener er der livemusik og dans i hotellets pianobar. Udlejning af badehåndklæder og cykler i højsæsonen. Rutebådene lægger til lige uden for hotellet og giver god mulighed for at udforske Gardasøens hyggelige byer på egen hånd.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  Bar& pianobar
  HavudsigtJa
  SolterrasseJa
  Afstand til havet50 m. (ligger på Gardasøens bred)

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Aalborg - Venedig

  Udrejse med Norwegian fra Aalborg via København til Venedig. Herfra kører vi til vores fantastiske hotel Park Hotel Casimiro.

  Aalborg - Venedig
 • Venedig: Heldagsudflugt

  Venedig betegnes af mange som Italiens mest romantiske by, og det er ikke svært at forstå! Byen er bygget på pæle i Brentaflodens delta ud mod Adriaterhavet, og da byen er bilfri, sejler vi ind til centrum. På en gåtur gennem byens smalle gader skal vi opleve den helt særlige stemning i byen, som gennemkrydses af utallige kanaler. Kanalerne passeres ad smalle broer, så den livlige kanaltrafik kan foregå uhindret under dem. Vi besøger Rialtobroen, hvor der er marked året rundt, og ved den berømte Markusplads ser vi klokketårnet, Markuskirken samt Dogepaladset. Glæd dig til en skøn dag med ægte sydlandsk atmosfære.

  Heldagsudflugt
 • Vidunderlige Verona: Heldagsudflugt (kort)

  Turen går til Verona, hvor vi på en spadseretur rundt i den vidunderlige by bl.a. ser det berømte amfiteater Arenaen, der er kendt for sine operaopførelser hver sommer. Ad den mondæne forretningsgade Via Mazzini når vi til Piazza delle Erbe hvor der foregår en livlig torvehandel. Nær torvet finder vi huset med balkonen, som er berømt fra Shakespeares skuespil, Romeo og Julie. Herefter tid på egen hånd til at udforske Verona og indfange den helt specielle atmosfære.

  Heldagsudflugt (kort)
 • Marked i Salò: Halvdagsudflugt

  Vi besøger markedet i Salò, hvor man kan købe alverdens ting til fornuftige priser. Italienerne går meget op i markeder, og der hersker en livlig stemning omkring boderne. Vi spadserer til markedet langs Gardasøens bred. De, som har lyst, kan også tage rutebåden til Salò (ej inkluderet ca. EUR 3 pr. vej). Bemærk, at markedet besøges på afrejsedagen.

  Halvdagsudflugt
 • Gardasøens idyl og sejltur Malcesine-Portese: Heldagsudflugt

  Vi kører langs den sydlige og østlige bred via Desenzano, Peschiera, Bardolino og Garda til Malcesine med en smuk udsigt over søen og den afvekslende natur. Vi går en lille byrundtur i den hyggelige middelalderby Malcesine, og der vil også være tid til enten at besøge den antikke Scala-borg eller til at tage med panoramasvævebanen op på Monte Baldo-bjerget.

  Herfra sejler vi med den lokale rutebåd på tværs af Gardasøen. Vi fortsætter sejladsen langs vestbredden med den klippeagtige natur og de mange tunneller til Portese i Salòbugten´.

  Udflugten koster kr. 395,00 pr. person og skal bestilles ved tilmelding. Udflugten inkluderer bustransport ifølge beskrivelse, sejltur Malcesine - Portese og dansk rejseleder.

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse: Bologna - Aalborg

  Vi tager afsked med vores hotel. Hjemrejse med Norwegian direkte fra Bologna til Aalborg via København.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Salò?

  Gennemsnitstemperatur:  september - oktober 24°- 26°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Gardasøen - Salòbugten?

  Entréer udgør: Sejltur Venedig ca. EUR 20. Julies hus i Verona ca. EUR 6. Arena i Verona ca. EUR 6. Sejltur til Sirmione ca. EUR 20.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu