Skip to main content

Busrejse til Gardasøen

-
Storslåede bjerglandskaber og hyggelige byer

Gardasøen – Riva del Garda

Gardasøen er en af Italiens mest populære feriedestinationer og tiltrækker turister fra hele verden. Her er middelhavsagtigt klima, imponerende bjerge og hyggelig atmosfære ved søpromenaden og på de små fortovscaféer. Vi bor i charmerende Riva del Garda ved søens nordspids, omgivet af bjergtinder og enestående natur. Byen er en af de førende ved Gardasøen og bærer stadig præg af romernes tilstedeværelse i forgangen tid. Her er også et rigt udvalg af butikker, caféer og forlystelser. På afgangene i juli og august bor vi i charmerende Garda.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 6 overnatninger i Riva del Garda
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 4 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. entréer, vinsmagninger og sejltur
 • Dansk rejseleder

Hoteller

 • Hotel Villa Giuliana

  Hotel Villa Giuliana ligger kun 300 meter fra Gardasøen med bjergene i baggrunden og i gåafstand til Rivas centrum. Hotellet, som omkranses af en have med tilhørende pool og liggestole, råder bl.a. over restaurant, bar, elevator og solterrasse med borde og stole. Alle værelser er funktionelt indrettet med bad og toilet med hårtørrer, TV, aircondition (juni til midt september) samt safeboks. De fleste værelser er med balkon (dobbeltværelser). Forplejningen består af italiensk morgenbuffet samt 3-retters valgmenu om aftenen med nationale og internationale retter.

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
  Afstand til havet300 m. til søen
 • Benyttes på afrejse 9/7 og 13/8

  Oasi Park Hotel

  Hotellet ligger centralt i Garda nær byens historiske centrum og med kun ca. 1,3 km til Gardasøens promenade. På hotellet finder man bl.a. et stort pool-område med liggestole samt en dejlig have med citron- og oliventræer. I forbindelse med poolen er der en snackbar. Værelserne er pæne med bl.a. bad, toilet, tv, telefon og aircondition. Der serveres dagligt morgenbuffet og aftenbuffet/3-retters middag

  AktivitetAircondition
  BarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Dag 1 og 2

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning syd for Kassel. Næste dag kører vi forbi München og efter frokost i Irschenberg kan vi begynde at se Alperne, som vi skal passere på vej gennem Østrig ad Brenner-autobanen over Europabrucke til den italienske grænse. Først på aftenen er vi fremme i Riva del Garda.

 • Ud i det blå: Halvdagsudflugt

  Turen går op i de såkaldte ”små Dolomitter”, som ligger nord for Riva. Vi får et indtryk af gamle landsbyer med snævre gader og stræder, imponerende bjergformationer og gamle borge, og vi nyder storslåede panoramaudsigter ned over Gardasøen.

  Undervejs gør vi ophold ved Varone-vandfaldet uden for Riva, hvor vand fra Tenno-søen styrter ned i en dyb klippespalte. Derefter passeres den blå Tenno-sø, kurbyen Ponte Arche og den lille sø Toblino, inden vi holder frokostpause ved et hyggeligt udskænkningssted.

  Halvdagsudflugt
 • Limone – sejltur på Gardasøen: Halvdagsudflugt

  Vi sejler til den lille by Limone ved Gardasøens vestbred. Limone anses af mange som den smukkeste by ved Gardasøen, og det er ikke svært at forstå. Man kan ikke andet end at blive betaget af de frodige omgivelser kombineret med skøn sydlandsk atmosfære. Her bliver der lejlighed til at gå på opdagelse i byens stejle, krogede gader, og har man lyst, kan man her besøge den danske guldsmed.

  Halvdagsudflugt
 • Verona: Heldagsudflugt

  Vi kører langs den østlige bred via Malcesine, Garda og Bardolino med en smuk udsigt over søen og områdets afvekslende natur. Turen går derefter til Verona, hvor vi på en spadseretur rundt i den vidunderlige by bl.a. ser det berømte amfiteater Arenaen, der er kendt for sine operaopførelser hver sommer. Ad den mondæne forretningsgade Via Mazzini når vi til Piazza delle Erbe, hvor der foregår en livlig torvehandel.

  Nær torvet finder vi Julies hus med balkonen, som er berømt fra Shakespeares skuespil Romeo og Julie. Herefter tid på egen hånd til at udforske Verona og indfange den helt specielle atmosfære.

  Heldagsudflugt
 • Venedig: Heldagsudflugt

  Den romantiske by Venedig er en oplevelse helt for sig selv. Byen, der er bygget på pæle i Brenta-flodens delta ud mod Adriaterhavet, er totalt bilfri, og derfor sejler vi ind til centrum.

  På en spadseretur gennem byens smalle gader skal vi opleve den helt særlige stemning, der hersker i byen, som gennemkrydses af utallige kanaler. Kanalerne passeres ad smalle, høje broer, der tillader den livlige kanaltrafik at sejle uhindret under dem. Vi besøger bl.a. Rialtobroen, hvor der er marked året rundt, og ved den berømt Markusplads ser vi klokketårnet, Markuskirken og Dogepaladset.

  Heldagsudflugt
 • Vinbondebesøg: Kort halvdagstur

  Langs Gardasøen produceres masser af god vin. Vi besøger en af de lokale vinbønder, som vil fortælle om vinproduktion.

  Der vil naturligvis også være mulighed for at smage de gode vine og købe nogle flasker med hjem til favorable priser.

  Kort halvdagstur
 • Italiensk marked

  Under opholdet bliver der mulighed for at opleve et typisk, italiensk marked, hvor man kan købe alt, hvad hjertet begærer af madvarer, husgeråd, tøj, sko og souvenirs. Det er nu, at chancen for at prøve at ”prutte om prisen” byder sig.

 • Hjemrejse: Dag 8 og 9

  Hjemturen foregår ad en anden rute end udrejsen med frokost i Weyarn og overnatning ved Leipzig. Sidste dag forbi Magdeburg og Hannover. Frokostbuffet i Rødekro.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Havnepladsen 06:00 21:15
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 21:10
Dybvad Falkevej 25 06:20 20:50
Brønderslev Banegård 06:30 20:45
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 20:30
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 20:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 07:10 20:05
Støvring Hobrovej, Shell 07:25 19:50
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 19:40
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 19:25
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 08:10 19:05
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 18:50
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 18:40
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 08:50 18:25
Skanderborg Banegård 09:15 18:00
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:30 17:20
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 10:30 17:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:40 17:00
Kolding Slotsalle/Jernbanegade, ovf. banegårdspladsen 11:05 16:40
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:20 16:25
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:35 15:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 12:00 15:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
9/7-20229 dageGardasøen - Garda0Kr. 7.095Forespørg
13/8-20229 dageGardasøen - GardaMere end 8Kr. 7.095Bestil
17/9-20229 dageGardasøen - Riva del Garda2Kr. 6.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Verona?

  Gennemsnitstemperatur: Maj - oktober 24° - 29°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Gardasøen?

  Entréer udgør: Venedig ca. EUR 20. Limone sejltur ca. EUR 16. Verona arena ca. EUR 7. Julias hus ca. EUR 7. Vinsmagning ca. EUR 12. 

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu