Skip to main content

Koncert i Maastricht med André Rieu

-
Oplev violin i verdensklasse på hjemmebane

André Rieu Open Air i Maastricht

André Rieu og hans Johann Strauss Orkester rejser verden rundt og i juli lyder de fantastiske toner igen fra de traditionsrige aftenkoncerter på den romantiske Vrijthof-plads i Andrés hjemby, Maastricht. André Rieu startede sin karriere i Wien, hvor han spillede med et salonorkester, og han blev hurtigt grebet af valsens rytme. Efterfølgende har han gennem tiderne høstet både guld- og platinplader over hele verden.

I dag ønsker André Rieu at gøre den klassiske musik tilgængelig for alle via sin musik, først og fremmest med de fantastiske valsetoner, men også med populære musicalmelodier på programmet. Der er lagt op til et gribende og farverigt show, når den verdensberømte violinist sammen med sit 50 mand store orkester og særlige gæsteoptrædende folder sig ud til denne Open Air-koncert.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 3 overnatning på gode hoteller.
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftensmad
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 1 x frokost (udrejse)
 • 1 x middag (hjemrejse)
 • 1 x koncertbillet i kategori B1 eller B2
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Oversigt - koncertbilletter

Hoteller

 • Hotel de Rouche Heerlen

  Meget flot hotel beliggende i Heerlen ca. 20 km fra Maastricht. Hotellet råder bl.a. over en glimrende restaurant, en bar, sauna og en hyggelig have. Værelserne er flotte og udstyret med bl.a. bad, toilet, aircondition, tv, safe-boks, WiFi og minibar. Forplejningen består af morgenbuffet og aftenmenuer. Vi har 2 overnatninger på Hotel de Rouche Heerlen og 1 overnatning ved Düsseldorf på udrejsen (uændret i forhold til opholdet på Hotel Van der Valk Urmond).


  Se mere om hotellet på: www.derousch.nl

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Hotel Dormio de Prins can Oranje

  Dejligt hotel beliggende i et resort i rolige omgivelser og samtidig kun ca. 2,8 km til Vrijthof-pladsen, hvor koncerterne med André Rieu afholdes. På resortet finder man bl.a. en swimmingpool, en bar og en glimrende restaurant. Værelserne er pæne og udstyret med bl.a. bad, toilet, tv og WiFi. Forplejningen består af morgenbuffet og aftenmenuer. Vi har 2 overnatninger på Hotel Dormio de Prins can Oranje og 1 overnatning ved Düsseldorf på udrejsen (uændret i forhold til opholdet på Novotel).

  Se mere om hotellet på: https://www.dormio.nl/vakantie/resorts/hotel-maastricht

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Hotel Walram, Valkenburg

  Hotel Walram er et stemningsfuldt og moderne hotel, skønt beliggende tæt på midtbyen ved bredden af den lille Geul-flod. Bag den smukke mergelstensfacade bydes på en hyggelig bar, lobby, restaurant, indendørs pool og sauna samt gratis WI-FI. Alle værelser er med bad, toilet, hårtørrer og tv. Forplejningen er god og består af buffet om morgenen og buffet eller 3 retters middag om aftenen. Afstand til Maastricht er 12 km.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolIndendørs
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
 • Hotel Van der Valk, Eindhoven

  Unikt hotel beliggende i Eindhoven. Van der Valk hotel er et rigtig flot og moderne hotel, med store rummelige værelser der alle er udstyret med bad og toilet, fladskærms-TV og Wi-Fi, og mulighed for at lave kaffe/the. Forplejningen består af morgenmadsbuffet med stort og varieret udvalg, samt 3-rettes middag inkl. øl, vand, vin og kaffe/the om aftenen. Afstand til Maastricht er 88 km.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  BarJa
  SwimmingpoolJa
  AktivitetFitnessafdeling
  MinibarJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
 • Kapellerput Hotel, Heeze

  Kapellerput hotel er et meget skønt og spændende hotel beliggende i et stort parkområde. Fra starten har det været et retrætested for medlemmer af Jesuitterordenen. Det er indenfor de seneste år ombygget, så det nu fremstår som et helt moderne hotel og konferencecenter, der er specielt og smagfuldt indrettet og udsmykket med spændende moderne kunst både inde og ude. Værelserne er fine og har alle de faciliteter, som man forventer på et moderne hotel. Forplejningen er særdeles god og spændende med buffet om morgenen og to aftener med 3 retters menu og en aften med barbecue buffet. Afstand til Maastricht er 80 km.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1 - Hotel Van der Valk, Eindhoven og Hotel Kapellerput: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted. Frokost syd for Hamborg. Ankomst først på aftenen til vores flotte hotel.

 • Dag 1 - Hotel Walram, Hotel Dormio de Prins can Oranje, Hotel de Rouche Heerlen: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted. Frokost i Neumünster. Ankomst først på aftenen til vores overnatningshotel ved Düsseldorf/Dortmund.

 • Dag 2 - Hotel Van der Valk, Eindhoven og Hotel Kapellerput: Nijmegen og koncert

  Nijmegen er Hollands ældste by. Tilbage i 2005 fejrede byen sit 2.000 års jubilæum. Nijmegen er verdensberømt for sin traditionsrige firedags-march, hvor mere end 42.000 personer deltager. På en byrundtur ser vi bl.a. Kelfkensbos-pladsen med Valkhof-museet, hvor man kan opleve mere om Nijmegens lange og til tider barske historie. Der vil være tid på egen hånd til at udforske det historiske centrum med mange flotte bygninger eller at slentre en tur ned af Hollands ældste butiksgade, Lange Hezelstraat. Tilbage på hotellet spiser vi tidlig aftensmad, inden vi kører til Maastricht for at opleve turens højdepunkt; André Rieu på hjemmebane. Kl. 21:00 sætter Vrijthofpladsen rammerne for en vidunderlig aften under åben himmel i selskab med den bjergtagende kunstner André Rieu, berømte gæstekunstnere og et fascinerende lysshow. Vi har reserveret billetter i kategori 2 eller 3 og der er lagt op til et musikalsk festfyrværkeri i André Rieus hjemby, hvor der med sikkerhed vippes med i sæderne, når ”An der schönen blauen Donau” lyder over pladsen. Dette er en oplevelse for livet, som skal opleves! Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

  Nijmegen og koncert
 • Dag 2 - Hotel Walram, Hotel Dormio de Prins can Oranje, Hotel de Rouche Heerlen: Valkenburg og koncert

  Efter morgenmaden kører vi til Valkenburg. Valkenburg ligger ved floden Geul og rummer bl.a. den flotte borgruin, som nås med en elevator. Herfra har man en enestående udsigt ud over området. Man kan også besøge de spændende mergelgrotter (entré € 14,00) eller nyde bylivet med caféer, restauranter og butikker, som ligger side om side i stort tal. Vi går en byrundtur i den charmerende by, og der bliver tid på egen hånd.
  Om eftermiddagen har vi tid på hotellet til et hvil og til at gøre os klar til turens højdepunkt. Vi spiser aftensmad, inden vi kører til Maastricht for at opleve André Rieu på hjemmebane. Kl. 21:00 sætter Vrijthofpladsen rammerne for en vidunderlig aften under åben himmel i selskab med den bjergtagende kunstner André Rieu, berømte gæstekunstnere og et fascinerende lysshow. Vi har reserveret billetter i kategori 2 eller 3, og der er lagt op til et musikalsk festfyrværkeri i André Rieus hjemby, hvor der med sikkerhed vippes med i sæderne, når ”An der schönen blauen Donau” lyder over pladsen. Dette er og bliver en oplevelse for livet! Efter koncerten kører bussen os tilbage til hotellet.

  Valkenburg og koncert
 • Dag 3 - Alle hoteller: Maastricht

  Dagen er igen sat i André Rieus og hjembyen Maastrichts tegn. Den hollandske by er i disse dage på den anden ende og emmer af stemning fra André Rieus magiske optrædener, som hvert år besøges af tæt mod 100.000 fans. På en rundtur i byen skal vi se nogle af de mange historiske seværdigheder, heriblandt katedralen St. Servaas med Skt. Servatius’ grav og den smukke Sint-Servaasbrug stenbro. Der vil være tid på egen hånd til frokost, shopping i de mange spændende butikker eller en sejltur på Maas-floden. På tilbageturen kører vi til Margraten og den store amerikanske militær kirkegård og mindelund, hvor mere end 8000 amerikanske soldater fra 2. Verdenskrig er begravet.

  Maastricht
 • Dag 4 - Alle hoteller: Hjemrejsen

  Afsked med Holland og sen middag i Neumünster.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 05:05 00:10
Dybvad Falkevej 25 05:20 23:50
Brønderslev Banegård 05:30 23:45
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 05:40 23:30
Bouet Kvickly, P-plads 05:55 23:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 06:10 23:05
Støvring Hobrovej, Shell 06:25 22:50
Haverslev Industriparken 2, Circle K 06:35 22:40
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 06:50 22:25
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 07:10 22:05
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 07:25 21:50
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 07:40 21:40
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 07:50 21:25
Skanderborg Banegård 08:15 21:00
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 08:30 20:20
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 09:30 20:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 09:40 20:00
Kolding Slotsalle/Jernbanegade, ovf. banegårdspladsen 10:05 19:40
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK 10:20 19:25
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 10:35 18:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 11:00 18:20

Gyldig : 14-07-2022, 21-07-2022, 22-07-2022, 22-07-2022, 23-07-2022

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 04:05 23:10
Dybvad Falkevej 25 04:20 22:50
Brønderslev Banegård 04:30 22:45
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 04:40 22:30
Bouet Kvickly, P-plads 04:55 22:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 05:10 22:05
Støvring Hobrovej, Shell 05:25 21:50
Haverslev Industriparken 2, Circle K 05:35 21:40
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 05:50 21:25
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 06:10 21:05
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 06:25 20:50
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 06:40 20:40
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 06:50 20:25
Skanderborg Banegård 07:15 20:00
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 07:30 19:20
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 08:30 19:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 08:40 19:00
Kolding Slotsalle/Jernbanegade, ovf. banegårdspladsen 09:05 18:40
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK 09:20 18:25
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 09:35 17:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 10:00 17:20

Gyldig : 13-07-2022, 15-07-2022

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 04:05 23:10
Dybvad Falkevej 25 04:20 22:50
Brønderslev Banegård 04:30 22:45
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 04:40 22:30
Bouet Kvickly, P-plads 04:55 22:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 05:10 22:05
Støvring Hobrovej, Shell 05:25 21:50
Haverslev Industriparken 2, Circle K 05:35 21:40
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 05:50 21:25
Randers Juventusvej, bag ved Bauhaus 06:10 21:05
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 06:25 20:50
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 06:40 20:40
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 06:50 20:25
Skanderborg Banegård 07:15 20:00
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 07:30 19:20
Vejle/Hornstrup Frakørsel 59, DTC, The Diner Fifty Nine, Busholdeplads 08:30 19:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 08:40 19:00
Kolding Slotsalle/Jernbanegade, ovf. banegårdspladsen 09:05 18:40
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK 09:20 18:25
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 09:35 17:35
Padborg Lejrvejen 12, OK 10:00 17:20

Gyldig : 06-07-2022

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
6/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Hotel Van der Valk, Eindhoven - B2 billet1Kr. 4.995Bestil
13/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Kapellerput Hotel - B2 billet0Kr. 4.895Forespørg
14/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Hotel Walram - B1 billet0Kr. 4.795Forespørg
15/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Kapellerput Hotel - B1 billet0Kr. 4.795Forespørg
21/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Hotel Walram - B1 billet0Kr. 4.795Forespørg
22/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Hotel Van der Valk, Urmond - B1 billet1Kr. 4.795Bestil
22/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Novotel Maastricht - B1 billet0Kr. 5.295Forespørg
23/7-20224 dageAndre Rieu Open Air i Maastricht 2022 - Hotel Walram - B1 billet0Kr. 4.795Forespørg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

 • Hvilken valuta bruger man i Holland?

  I Holland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu