Skip to main content

Rejser til flere generationer

-
Rejser med dansk rejseleder for hele familien

Skønne ferier med børn og børnebørn

NILLES Rejser har rejser med dansk rejseleder, der også er perfekte til flere generationer sammen. Alt er planlagt hjemmefra, så du og familien bare kan nyde at have tid til hinanden, mens vi sammen får spændende oplevelser.

Det er ingen hemmelighed, at I en travl hverdag får vi sjældent set nok til hinanden i familien. Når vi så endelig tager os tiden, så mærker vi, hvor berigende det er at være sammen børn, forældre og bedsteforældre og få fælles oplevelser for livet. Ja, bare at være yngste og ældste generation sammen, mens dem i midten får lidt alenetid, er jo absolut heller ikke helt så ringe endda.

Komplette pakkerejser med næsten alt inkluderet

Med NILLES Rejser får du en komplet pakkerejse, hvor næsten alt er inkluderet hjemmefra, og den danske rejseleder er klar med tips og hjælp til både stort og småt.

Vi har mange gæster, der rejser tre generationer sammen, og også familier, hvor bedsteforældrene tager af sted sammen med børnebørnene på en tur, de aldrig glemmer på grund af det særlige nærvær, det giver.

Hør om rejser, hvor transport, programindhold og hoteller egner sig særligt til flere generationer sammen f.eks. nogle af vores mange sommerrejser f.eks. til skønne Kroatien, Spanien og Grækenland. På nogle rejser kan du nemt springe en udflugt over, hvis børnene har brug for ro, eller hvis du bare vil nyde lidt ekstra tid kun med dem.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu