Skip to main content

Julemarkeder i København og Tivoli

-
Oplev den hyggelige julestemning i København

Julemarkeder i København og tivoli

Oplev julestemningen i København og i Tivoli

I månederne op til jul pyntes København med funklende julelys og smukt dekorerede juletræer. Den varme julestemning lægger sig over de hyggelige julemarkeder rundt omkring i centrum, mens der på Strøget juleshoppes på livet løs i de udsmykkede butikker. På denne rejse oplever vi de to største julemarkeder på Kgs. Nytorv og Højbro Plads. Kronen på værket er Tivoli, der forvandles til et vinterligt juleeventyr med ikke færre end 1.200 juletræer pyntet med 60.000 julekugler.

Hotel

 • Absalon Hotel

  Absalon Hotel er et 3-stjernet hotel centralt beliggende i København tæt ved Tivoli, Strøget og Hovedbanegården. Hotellet råder over elevator og morgenmadsrestaurant. Alle værelser er med bad og toilet samt radio og tv. Forplejningen om morgenen er en flot buffet.

  ReceptionJa
  InternetGratis trådløst
  RestaurantMorgenmad
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseGårdhave

Dagsprogram

 • Dag 1: København & Tivoli

  Morgenkomplet i Hedensted. Vi kører en kort byrundtur i København, hvor vi bl.a. kommer forbi Rådhuspladsen, inden der er tid på egen hånd til juleindkøb, museumsbesøg eller eventuelt en hyggelig gåtur på Strøget.

  Sidst på eftermiddagen kører vi til hotellet, og om aftenen spadserer vi til det flotte julepyntede Tivoli.


  Entré til Tivoli skal bestilles ved tilmeldingen og koster kr. 155.

 • Dag 2: Kgs. Nytorv og Højbro Plads

  Oplev et eventyrligt julemarked midt i Københavns hjerte. Her i de historiske rammer ved Kongens Nytorv og med udsigt til de smukke juleudsmykninger på Hotel D’Angleterre og Magasin kan vi hygge os og kigge efter julegaver og -pynt i de mange flotte boder. Julemarkedet på Højbro Plads har hvert år flere hundrede tusinde besøgende, der nyder den unikke julestemning, der går hånd i hånd med den umiskendelige duft af varm gløgg og brændte mandler.

  På vejen hjem spiser vi i Hedensted.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu