Skip to main content

Julemarkeder i København, Tivoli og Bakken

-
Julestemning i hovedstaden

Julemarkeder i København, Tivoli og på Bakken

Oplev julestemningen i København med besøg i Tivoli og på Bakken

I månederne op til jul pynter København sig med julelys og smukt dekorerede juletræer, og på Strøget handles lystigt ind i de udsmykkede butikker samt på de hyggelige julemarkeder rundt omkring i centrum. Kronen på værket er Tivoli, der forvandles til et sandt vinterligt juleeventyr med juletræer og julepynt.

Hotel

 • Absalon Hotel

  Absalon Hotel er et 4-stjernet hotel centralt i København tæt ved Tivoli, Strøget og Hovedbanegården. Hotellet råder over elevator og morgenmadsrestaurant. Alle værelser er med bad og toilet samt tv. Forplejningen er en flot morgenenbuffet.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantMorgenmad
  TvJa
  ElevatorJa

Dagsprogram

 • Vi tager forbehold for ændring af tema (Bakken)

 • Dag 1: København & Tivoli

  Morgenkomplet i Hedensted. Vi kører en kort byrundtur i København og kommer bl.a. forbi Rådhuspladsen, inden der på egen hånd er tid til juleindkøb, museumsbesøg eller en hyggelig gåtur på Strøget. Sidst på eftermiddagen kører vi til hotellet, og om aftenen spadserer vi til det julepyntede Tivoli.

  Entré til Tivoli koster kr. 115 pr. person og skal bestilles ved tilmeldingen.

 • Dag 2: Byrundtur & Jul på Bakken

  Vi sætter kursen mod det stemningsfyldte Bakken, hvor lyskæder og juletræer sætter scenen for de hyggelige julemarkeder. Vi nyder en dejlig julefrokost på Elverdybet, inden vi går på opdagelse rundt i Bakkens gader og stræder, hvor hjemmelavede bolsjer, julepynt, hjemmestrik og meget mere fylder boderne. I Hedensted spiser vi aftensmad.

  Julefrokost inkl. 1 x drikkevare hos Elverdybet koster kr. 225 pr. person og skal bestilles ved tilmeldingen.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvordan forholder det sig med drikkepenge?

  For flodkrydstogter og krydstogter er drikkepenge ikke inkluderet i rejsens pris. Drikkepenge er ikke obligatorisk, men det anbefales at betale cirka € 5 pr. person/pr. dag til fordeling blandt skibets personale.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu