Skip to main content

Langtidsferie i Thailand

-
Skøn langtidsferie i smukke omgivelser

Thailand langtidsferie

Tag en pause fra den danske vinter og rejs syd på til Thailands skønne, hvide sandstrande, flotte landskaber og venlige befolkning. Her venter afslappende dage på vores skønne hotel, som ligger helt ned til stranden. Vi bor tæt på byerne Hua Hin og Cha Am. I Cha Ahm hersker en afslappet og tilbagelænet stemning med restauranter og butikker langs stranden, golfbaner, indbydende omgivelser til gåture samt det altid spændende thailandske køkken. En kort køretur fra hotellet finder vi den royale naboby Hua Hin, som er en af Thailands mest populære feriedestinationner. Tag med på en skøn langtidsferie til smilets land hvor vi skal nyde et tropisk klima med en gennemsnitstemperatur på 25 – 30 grader.

På denne tur vil der være rig mulighed for at komme på udflugter til flere af Thailands nationalparker, se templer, spille golf, nyde en sejltur i smukke omgivelser eller besøge hovedstaden Bangkok. For dem der ønsker at udforske lokaler markeder og shoppe i Hua Hin, er der også rig mulighed for det. Vores danske rejseleder vil være behjælpelig med at arrangere flere udflugter. Om aftenen hygger vi bl.a. med quiz og bingo, en tur til Hua Hin eller en slentretur langs strandpromenaden.

Mulighed for Middagspakke
I løbet af jeres ophold vil rejselederen vil være behjælpelig med en aftensmadspakke, hvor I besøger forskellige restauranter. Denne pakke kan I tilkøbe på destinationen. Prisen for aftensmadspakken koster ca. kr. 50 og består af 10 middage. Betaling foregår i thailandske bath til rejselederen. Gennemføres ved min. 10 deltagere.

Vigtig information
Turen er krævende for gangbesværede. Passet skal være gyldigt mindst 6 måneder fra indrejsedato. På denne rejse kan der maksimalt deltage 30 rejsedeltagere. Ved spørgsmål om rejsevaccination anbefaler vi at rette henvendelse til egen læge eller vaccinationsklinik for personlig rådgivning. Ved spørgsmål om rejsevaccination anbefaler vi at rette henvendelse til egen læge eller vaccinationsklinik for personlig rådgivning.

Hoteller

 • Ace of Hua Hin Resort

  Ace of Hua Hin Resort er et skønt og lækkert 5-stjernet hotel med den smukkeste beliggenhed på stranden. Fra den flotte, store pool, med panorama view til havet, kan man nyde bølgernes brusen og den friske brise. På hotellet hersker der en afslappet stemning, og den møder du, så snart du træder ind i hotellets reception, som er elegant og moderne indrettet. Fra receptionen vises du hen til dit superior værelse, hvor du skal tilbringe de næste 17 nætter. Dobbeltværelset er ca. 45 m2 og råder over en balkon med udsigt til haven. Der er et lille siddeområde, tv, gratis wifi, safe-box, air-condition, telefon samt et badeværelse med toilet, bad og hårtørrer. Hotellet har døgnåben reception, reception, fitnesscenter, spa, og en flot terrasse med liggestole og bar, hvor der er mulighed for at købe forfriskninger. Smag på det Thailandske køkken eller andre internationale retter på en af hotellets 4 restauranter. Fra en af restauranterne serveres der dagligt morgenmadsbuffet med friske råvarer samt forskellige juicer og kaffe. Dette er inkluderet i rejsens pris.

  Hotellet ligger 15. km. fra den lille og hyggelige by Cha Am og ca. 12 km. fra Hua Hin. Der er daglig shuttle bus (ikke inkluderet) til både Cha Am og Hua Hin flere gange om dagen.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetFitnesscenter
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • X2 Vibe Bangkok Suhkumvit Hotel

  X2 Vibe Bangkok Suhkumvit Hotel ligger centralt i Bangkok, tæt på shopping, barer, restauranter og markeder. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, elevator, swimmingpool, spaafdeling med muligheder for behandlinger, fitnessafdeling samt gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad og toilet, hårtørrer, TV, telefon samt mulighed for at lave kaffe eller te.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  HavudsigtJa
  TvJa
  ElevatorJa
  Afstand til havetJa

Dagsprogram og udflugter

 • Dag 1 og 2

  Udrejse med KLM fra Aalborg via Amsterdam til Bangkok. Mad på flyet er inkluderet i rejsens pris. Efter ankomst er der bustransfer til jeres hotel, som ligger i Suhkumvit området i Bangkok. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

 • Dag 3

  Efter morgenmaden, har vi hele dagen til at opleve denne fantastiske by. Vi starter på det farverige blomstermarked, hvor der hver morgen handles enorme mængder af eksotiske blomster og frugter. Vi befinder os ved Chao Praya floden, der er hele Thailands livsåre, og her vil der være mulighed for at se den smukke Memorial Bridge fra Kong Rama d. 1. tid.

  Herefter går turen til Thailands vigtigste helligdom, Grand Palace. Alt i dette store tempel område er belagt med 24 karat bladguld. Vi ser blandt andet Smagrad Buddhaen og og det gamle kongepalads.

  Turen fortsætter i Tuk Tuk – de trehjulede knallerter – som fører os til Wat Pho, der er det gamle universitet for Thai Massage. Vi ser templet som rummer den lange liggende guld-buddha, inden der serveres frokost på en lokal restaurant.

  Efter frokost er det tid til at sejle i Bangkoks Klonger, som de små kanaler hedder. I traditionel Longtail båd opleves lokallivet, i det der før blev betegnet som Østens Venedig. Vi ser de berømte bygninger langs Chao Praya floden, som Bangkoks vartegn Wat Arun og ØKs gamle hovedkontor.

  Vi er retur på hotellet sidst på eftermiddagen og har aftenen til fri disposition.

 • Dag 4

  Efter morgenmaden er det tid til at forlade Bangkok og sætte kursen mod den kongelige ferieby Cha Am/Hua Hin. Efter ankomst indkvarteres vi på vores hotel. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

 • Byrundtur i Hua Hin: Udflugt

  Vi besøger den charmerende ferieby Hua Hin, som er naboby til Cha Am. Her udforsker vi stranden, fiskerkajene og det livlige natmarked. Det var i Hua Hin hvor selveste Kong Prajadhipok opførte sit sommerpalads. Lige siden har byen udviklet sig til et sandt ferieparadis med små butikker og hyggelige restauranter langs stranden, som serverer friskfanget fisk.

  Efter en dejlig middag på en af byens restauranter, vil det være oplagt at slå sig ned på en af de mange barer med live-musik og få en forfriskning inden byens store trækplaster åbner, det berømte natmarked.

  Udflugt
 • Det Thailandske køkken: Udflugt

  Thailand er kendt for et yderst velsmagende køkken, og på denne tur skal vi stifte bekendskab med alverdens dufte og smage, når vi skal tilberede vores egen frokost. Vi starter dagen på det lokale marked, hvor vi handler lokale råvarer.

  Herfra fortsætter vi til den lokale kokkeskole, hvor vi lærer om det thailandske køkken, de eksotiske krydderier og lokale specialiteter. Herefter vil kokken demonstrere og hjælpe med at tilberede jeres frokost i ægte thai stil. Når vi har nydt frokosten, vender vi tilbage til vores hotel om eftermiddagen.

  Udflugt
 • Pa La-U Vandfald: Udflugt

  I dag skal vi på en spændende halvdagsudflugt til Pa La U vandfaldet som er en del af Kaeng Krachan national park. Omkring 60 km. fra Hua Hin, tæt på den burmesiske grænse, venter den over 1000 år gamle regnskov med flere sjældne dyr.

  Når vi ankommer til regnskoven, går vi i det flotte terræn mod Palau vandfaldet. Undervejs er der gode muligheder for at se sjældne fuglearter og aber. Når vi er fremme vil der også være vilde karper i vandet. Træd et skridt tilbage og nyd det flotte natursceneri med lyden af fugle og aber i baggrunden imens vandfaldet buldrer afsted. Efter vandfaldet nyder vi en god frokost på en lokal restaurant. Herefter vender vi tilbage til vores hotel.

  Udflugt
 • Khao Sam Roi Yot Nationalpark: Udflugt

  Khao Sam Roi Yot betyder ”bjerget med de hundrede toppe” og sætter scenen for dagens udflugt. Vi skal besøge Phraya Nakhon grotten, som måske er en af Thailands flotteste og kendeste grotter. Grotten er kendt for den flotte Kuha Karuhas pavillon, som blev bygget i Bangkok og sidenhen fragtet til grotten, hvor den nu står flot og enestående i rolige omgivelser. Det kan være en anstrengende tur at komme til grotten, men det er det hele værd.

  Hua Hin er centrum for Thailands ananasproduktion, så derfor skal vi naturligvis også besøge en ananasplantage. Herefter er det tid til frokost (inklusiv) og eventuelt en forfriskende svømmetur.

  Udflugt
 • Hjemrejse: Bangkok - Aalborg

  Transfer til lufthavn. Hjemrejse med KLM fra Bangkok via Amsterdam til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu