Skip to main content

Rejser til Sri Lanka

-
Perlen i Det Indiske Ocean

Sri Lanka er perlen i Det Indiske Ocean og byder på tropisk klima, eventyrlige templer, hvide sandtrande, frodig natur og vilde dyr.

Tag med på en rundrejse til dette fantastiske rejsemål, hvor oplevelserne står i kø, for at blive udforsket. Vi bor på forskellige hoteller med hver sin charme. Og lige udenfor hotellerne venter fantastiske natur- og dyre-oplevelser, kulturmødet med de lokale, det srilankanske køkken og tropiske omgivelser. Vi oplever vilde dyr på tæt hånd, når vi skal på safari - Både på land og til vands. Tag med på en spændende rundrejse med dansk rejseleder!

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man på Sri Lanka

  Den lokale vaulta hedder sri lankanske rupees (LKR). 100 dkk svar ca. til 2578,62 lkr

 • Skal man bruge visum til Sri Lanka

  Visum er påkrævet til Sri Lanka. NILLES Rejser har inkluderet dette i rejsens pris. Vi ansøger om visum til Sri Lanka på vegne af vores gæster, og beder dig derfor fremsende følgende pr. mail til nilles@nillesrejser.dk - skriv dit billet nr. i emnefeltet:
  - en tydelig paskopi i farver (vi skal kunne se al information tydeligt uden f.eks. genskær fra blitz eller rystede billeder). Jeres visum vil være elektronisk, og vi vedlægger en kopi af det sammen med jeres andre rejsedokumenter som tilsendes ca. 10 dage før afrejsen. Husk at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder udover opholdets varighed og have mindst 2 blanke sider til visering.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu