Skip to main content

Magiske Costa de la Luz

-
Mageløse oplevelser og afslapning

Magiske Costa de la Luz

Indbydende sandstrande, hvide landsbyer, fantastiske bjerglandskaber – Costa de la Luz, Lysets Kyst, har hele pakken. Det klare sollys får året rundt de hvidkalkede huse og smukke strande til at se gyldne ud. Her på den solsikre kyst har spanierne i årevis holdt ferie, men masseturismen har endnu ikke haft sit indtog. Vi starter med en overnatning i den charmerende storby Sevilla og kører herefter til den hyggelige kystby Rota. Her venter spændende udflugter og afslapning i fantastiske omgivelser.

Hoteller

 • Afrejse - 20.10.20

  Hotel Ribera de Triana

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetSpa- og fitnessafdeling
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Afrejse - 27.10.20

  Hotel Virgen de los Reyes

  Hotel Virgen de los Reyes er et moderne og elegant hotel beliggende i et skønt område i Sevilla nær den charmerende, gamle bydel. Den afslappende atmosfære, der hersker på hotellet, er en rigtig god måde at starte sin udforskning af byen på. Tæt på hotellet ligger mange butikker og restauranter, og busstoppested og togstation ligger en kort gåtur herfra. Alle værelser har aircondition, TV, safeboks, gratis Wi-Fi og tilhørende badeværelser.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
 • Hotel Playa de la Luz

  I den charmerende by Rota ligger fantastiske Hotel Playa del la Luz helt ned til den indbydende sandstrand sandstrand mellem fyrretræskove og klitter. Byen summer af liv, og på de mange restauranter og pubs kan du nyde det smagfulde spanske køkken. Den billedskønne gamle bydel ligger 25 minutters gåtur fra hotellet. Alle værelser har aircondition, Wi-Fi, TV, safeboks, skrivebord, telefon, minibar og tilhørende badeværelse med hårtørrer samt balkon/terrasse. Forplejningen består af buffet morgen og aften.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetSpa- og fitnessafdeling
  MinibarJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Aalborg - Sevilla

  Udrejse med DAT direkte fra Aalborg til Sevilla. Det er muligt at købe en let anretning på flyet. Transfer til vores hotel i Sevilla og byrundtur til fods med vores rejseleder.

 • Sevilla: Heldagsudflugt

  På en byrundtur med bus oplever vi bl.a. San Telmo paladset, promenaden langs Guadalquivir- floden, Det gyldne Tårn og naturligvis den enestående Plaza España.

  I Sevillas historiske centrum ser vi byens legendariske jødiske kvarter Santa Cruz, som er kendt fra operaerne Carmen, Don Juan og Barberen fra Sevilla. Vi skal også opleve Sevillas gotiske domkirke, hvor Columbus ligger begravet. Kirkens enorme, guldbelagte altertavle hører til blandt verdens allersmukkeste.

  Endelig skal vi opleve Sevillas vartegn, det mauriske kirketårn La Giralda, hvorfra man har en fantastisk udsigt over Sevilla. Herefter kører vi til lysets kyst og byen Rota.

 • Cádiz: Heldagsudflugt

  Vi kører til den spændende by Cádiz, som regnes for at være den første rigtige by i den vestlige verden, der blev grundlagt i 1100 f.kr. I 1700-tallet havde Cádiz igennem 60 år monopol på al handel med den ny verden, og den medfølgende magt og velstand har sat sit præg på byen.

  Rejselederen viser de største seværdigheder på en rundvisning til fods. Herefter er der tid på egen hånd i den fodgængervenlige by, hvor mange af gaderne er bilfrie.

 • Jerez de la Frontera: Heldagsudflugt

  Vi besøger byen Jerez de la Frontera, som er kendt for sherry og heste. Velhavende vinbønder har boet i området i generationer, og det ses overalt i byen, der rummer over 200 sherry-bodegaer og vinhuse. Der ligger desuden et hyggeligt gammelt, jødisk kvarter, hvor der er mulighed for at gå en tur på egen hånd.

 • Tarifa – Bolonia – Vejer: Heldagsudflugt

  Vi kører til Spaniens sydligste by Tarifa. Her er der en storslået udsigt over de marokkanske Rifbjerge, som rejser sig på den anden side af strædet. Vi går en tur gennem de snoede gader og torve i Tarifas gamle bydel.

  Herefter fortsætter vi til Bolonia og den romerske ruinby Baelo Claudia. Herfra begyndte maurerne deres erobring af Den Ibiriske Halvø i år 711. Særdeles imponerende er ruinerne af basilikaen, amfiteatret, markedet og templet, men også klitterne og den fine sandstrand tilbyder smukke udsigter.

  På hjemturen har vi et stop i den eventyrlige, hvide landsby Vejer de la Frontera, der uden tvivl er en af de smukkeste byer i Andalusien. Byen snor sig majestætisk ned af en stejl bakke med dens intakte volde og fire originale byporte fra det 15. århundrede. Udflugten tager dig forbi det smukke Spanske Torv, som er omkranset af billedskønne palmetræer og er et af de smukkeste torve i Spanien.

 • Hjemrejse: Sevilla - Aalborg

  Hjemrejse med DAT direkte fra Sevilla til Aalborg. Der kan købes en let anretning på flyet.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Costa de La Luz?

  Gennemsnitstemperatur: Oktober - november: 19°-21°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Costa de La Luz?

  Entréer udgør: ca. EUR 25

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Spanien?

  I Spanien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu