Skip to main content

Marek Reich

 • Marek Reich
  Marek Reich
  Derfor er jeg rejseleder
  Jeg har en stor interesse i verden, historie og mennesker. Før jeg begyndte, havde jeg været et par gange på busrejser som gæst og tænkte at jobbet som rejseleder kunne være noget for mig. Derfor tog jeg professionel træning og eksame for at have noget baggrund i denne fag, før jeg tog på den første bustur som rejseleder.


  Det bedste ved at være rejseleder
  Som rejseleder er at der næsten altid situationer på ture, som f.eks. et museumsbesøg, en flot udsigt eller en dejlig restaurant, hvor man siger til sig selv: „Sikke et job!“. Oplevelser som man ikke kan få igennem så mange andre jobs. Det at være rejseleder passer også meget godt til min anden beskæftigelse som kunstner. Kontakten med de mange gæster, de mange forskellige indtryk og oplevelser er meget modsat mit kunstnerliv, der i høj grad er præget af at stå alene i atelieret. Begge jobs beriger således hinanden.

  Jeg lægger vægt på
  Jeg prøver at vise De Baltiske Lande gennem mine øjne og både fokusere på det folk kender hjemmefra og ved i forvejen og alt det nye, de ser og hører om undervejs på rejsen. For mig er det vigigt at understrege det, som er anderledes, men lige så interessant.

  Marek har været rejseleder siden 2005. Hans ekspertise bruges på rejser til De Baltiske Lande.
  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu