Skip to main content

I en lille båd der gynger - kør selv

-
Festaften med god mad, vin ad libitum og alle de bedste hits fra Bamses Venner

I en lille båd der gynger - kør selv

Glæd dig til en forrygende aften på Sergenten i Sønderborg i selskab med Stig & Vennerne. Efter Flemming ’Bamse’ Jørgensen gik bort i 2011, tilbød Stig Rossen at synge med på nogle af de koncerter, der allerede var planlagt, og han var også med, da bandet spillede den flotte mindekoncert i NRGI Arene i Aarhus samme år. Nu har Stig igen samlet vennerne og gjort klar til at give os et brag af en fest, hvor vi selvfølgelig skal høre udødelige klassikere som “I en lille båd der gynger”, “Hvorfor går Louise til bal”, “Wimmersvej” og mange flere. Inden koncerten nyder vi en lækker middag tilberedt af mesterkokken Jesper Koch og co.

Inkluderet i rejsens pris

 • 1 overnatning på Alsik Hotel
 • 1 x morgenmad på Alsik Hotel
 • 1 x 3-retters menu inkl. øl, vand og vin ad libitum til middagen
 • Kaffe/te
 • Show med Stig Rossen & Vennerne som Bamse

Hotel

 • Hotel Alsik

  Hotel Alsik ligger i hjertet af Sønderborg og er et af Danmarks mest spændende hoteller. Hotellet er tegnet af det danske arkitektfirma Henning Larsen Architects, som har haft stort fokus på at skabe et bæredygtigt byggeri, da hotellet er en del af Sønderborgs vision om at være CO2 neutral. Hotellet har reception, elevator, bar samt 2 restauranter alle ledet af den anerkendte mesterkok Jesper Koch. Alle værelser er store og indbydende og stilfuldt indrettet i skandinavisk design. Værelserne har gulv til loft vinduer, hvorfra man kan nyde udsigten over Sønderborg og Alssund.

  I sommeren 2022 åbnede Alsik hotel & SPA et stort eventcenter, Sergenten, som ligger blot 300 meter fra Alsik. Sergenten skal danne ramme om messer, udstillinger mm. og det er ligeledes her vores festaften skal foregå.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarSvaleskab
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst og indtjekning

  Tjek ind på det dejlige Hotel Alsik fra kl. 15:00 og nyd hotellet og omgivelserne, inden vi om aftenen skal til en forrygende dinner-koncert med Stig & Vennerne.

  Vi går de 300 meter fra hotellet til koncertstedet Sergenten. Her nyder vi en 3-retters menu inkl. øl, vin og vand ad libitum tilberedt af mesterkokken Jesper Koch og co. Efterfølgende venter der os en ulmende kombination af livekoncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig atmosfære, hvor vi får rig lejlighed til at synge med på alle Bamses Venners store hits.

  Ankomst og indtjekning
 • Dag 2: Morgenmad og udtjekning

  Morgenmad og udtjekning

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
23/8-20242 dageI en lille båd der gynger - Stig Rossen - Kør selvMere end 8Kr. 2.195Bestil
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu