Skip to main content

Flodkrydstogt på Seinen

Rendez-vous på Seinen

En flod af oplevelser venter på Seinen, når sejlturen går fra Paris til Honfleur gennem Normandiets charmerende landskaber. Her skal vi blandt andet se Monets berømte have samt vikingebyen Rouen, hvor Jeanne d’Arc blev brændt på bålet. Vi slutter i Byernes By Paris, hvor du har god tid til at opleve byens mange seværdigheder. Vi sejler med det skønne femstjernede skib MS River Venture og bliver forkælet med helpension.

Kort

Skib

 • MS River Venture

  MS River Venture er bygget i 2013 og har plads til 134 gæster fordelt på 69 kahytter og 3 dæk. Skibet er 110 m. langt og 10,6 m. bredt, og der er derfor god plads ombord. Alle kahytter har air-condition og er møbleret stilfuldt med komfortable møbler. I kahytterne er der gulvtæppe, safeboks, telefon, fladskærms-tv og badeværelse med bruser og wc. Standardkahytterne på hoveddækket er på 12-15 m2 og har vindue, som dog ikke kan åbnes. Deluxe-kahytterne ligger på mellem og øvre dæk og er 15m2 og har fransk balkon.

  Soldækket indbyder til afslapning. Ombord finder du også et mindre fitness-rum. Der er rig mulighed for at slappe af i Captain’s Club og i Can-Can-loungen, som er indrettet i Belle Epoque-stil. I skibets restaurant bliver du forkælet med lokale og internationale specialiteter. Forplejningen består af en morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad, eftermiddagssnacks og gratis kaffe, te og varm chokolade.

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa
  SafeboksJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen som følge af vandstanden på Seinen.

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost i Neumünster. Overnatning ved Delden.

 • Dag 2: Paris og ombordstigning

  Vi kører via Liège i Belgien til Frankrig med ankomst til Paris midt på eftermiddagen, hvor vi går ombord på vores flotte, femstjernede flodskib. Besætningen hjælper os med at blive indlogeret i kahytterne, og kaptajnen er vært ved en velkomstdrink i loungen. Om eftermiddagen lægger vi fra kaj og siger på gensyn til Paris.

 • Dag 3: Claude Monets hus og have

  Næste morgen ankommer vi til Vernon, og efter morgenmaden kører bussen os til maleren Claude Monets berømte hus og have i Giverny. Haven er skabt af Monet igennem 43 år og imponerer med farverige blomster, rosenbuer og en smuk sø fyldt med de berømte åkander, som ses på mange af Monets malerier.

  Om eftermiddagen er der mulighed for at slappe af ombord på det skønne skib og nyde de flotte faciliteter.

 • Dag 4: Maleriske Honfleur, Étretat og Le Havre

  Tidlig morgen ankommer vi til Honfleur, og efter morgenmaden udforsker vi Honfleur til fods, hvor vi blandt andet oplever den gamle havn med pakhuse til lagring af salt og den store gamle trækirke St. Cathrinekirken.

  Ved middagstid er vi tilbage ombord. Om eftermiddagen besøger vi badebyen Étretat, kendt for sine markante kridtklipper, samt den travle havneby Le Havre. Om aftenen forlader vi Honfleu

 • Dag 5: Rouen

  Efter den gode morgenmad besøger vi de imponerende klosterruiner ved St. Wandrille og Jumièges. Vi spiser frokost ombord og sejler derefter til Rouen, hvor vi ligger til kaj over natten.

  Om aftenen har du mulighed for selv at udforske Rouen, der er Normandiets historiske hovedstad og blandt andet er kendt for sine bindingsværkshuse.

 • Dag 6: Rouen og Conflans

  Vi tager på byrundtur til fods og udforsker sammen Rouen med den prægtige Notre Dame-katedral, torvet hvor Jeanne d’Arc blev brændt og en af verdens ældste gågader, Rue du Gros Horloge. Vi spiser middag ombord, og om aftenen sejler vi mod Conflans.

 • Dag 7: Conflans og ankomst Paris

  I Conflans kan du glæde dig til at opleve Frankrigs mest berømte barokhave på renæssanceslottet Chantilly. Her venter et smukt og snorlige haveanlæg med overdådige vandbassiner og symmetriske græsarealer. Om eftermiddagen sejler vi tilbage til Paris og ankommer om aftenen.

 • Dag 8: Byernes By, Paris

  I dag vågner du op i Paris, og efter morgenmaden kan du se frem til en byrundtur, hvor du præsenteres for den franske hovedstads store seværdigheder. Om eftermiddagen er der tid på egen hånd til at shoppe eller nyde en ægte parisisk croissant på en af byens berømte fortovscaféer. Om aftenen serveres der gallamiddag i skibets restaurant, mens vi sejler på Seinen i det smukke, aftenbelyste Paris forbi Eiffeltårnet, Grand Palais, Louvre og Notre Dame-katedralen.

 • Dag 9: Hjemrejse

  Krydstogtet nærmer sig sin afslutning, og matroserne bærer kufferterne fra kabinerne til bussen. Vi sætter kursen mod Belgien og overnatter ved Krefeld.

 • Dag 10: Hjemrejse

  I Tyskland passeres Köln og Hamburg. Frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Paris?

  Gennemsnitstemperatur: Juli - august 20° - 24°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen på Seinen?

  Entréer udgør: Monets have ca. EUR 11, Château de Chantilly ca. EUR 16

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvilken valuta bruger man i Frankrig?

  I Frankrig bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu