Skip to main content

Rundrejse i Canada

-
Storslået natur og historiske storbyer

Rundrejse i Canada

Tag med på en mindeværdig rundrejse til det østlige Canada, hvor storbyer, imponerende naturfænomener og spændende historie går hånd i hånd. Rejsen begynder blandt de charmerende kvarterer og berømte bygningsværker i storbyen Toronto. Derudover byder rejsen på højdepunkter som Niagara Falls, smukke nationalparker, fransk kolonihistorie i Quebec og meget andet. Det østlige Canada gemmer på et overflødighedshorn af spændende oplevelser, og du oplever det i selskab med en kyndig, dansk rejseleder.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg/København – Toronto tur/retur
 • Transfer lufthavn – hotel tur/retur
 • 9 overnatninger på hoteller
 • 9 x morgenmad
 • 1 x middag (dag 1)
 • Udflugter ifølge program inkl entreer
 • Sejltur Niagara Falls
 • Vinsmagning
 • Sejltur Thousand Islands
 • Dansk rejseleder

Hotelliste

Holiday Inn Downtown Toronto (2 nætter)
Her skal vi bo i centrum af Toronto, med det historiske Maple Leaf Gardens som nabo. Hotellet ligger 1 km fra storcenteret Eaton Centre, og 3 km fra CN Tower. Alle værelser er moderne indrettet og har safeboks, mini-køleskab, gratis Wi-Fi, TV og eget badeværelse. Dertil har hotellet indendørs pool, fitnessrum, tagterrasse, en nyrenoveret bar og lounge samt en stemningsfuld restaurant der har åbent både morgen, middag og aften.

Best Western Plus Cairn Croft Hotel – Niagara Falls
Hotellet ligger placeret knap 5 km fra Niagra Falls hvor der også kan opleves andre attraktioner som Fallsview Casino eller lokale bryggerier. Hotellet har deres egen autentiske irske bar Doc Magilligan’s hvor der kan nydes traditionelle og moderne retter. Dertil har hotellet en fitnessrum samt en hyggelig overdækket gårdhave med flere pools omgivet af grønne planter. Alle værelser har gratis Wi-Fi, mini-køleskab og kaffemaskine. Deres suites har dertil også har boblebad, pejs samt et sofaområde.

Holiday Inn Barrie – Barrie
Hotel Holiday Inn Barrie ligger placeret knap 8 km fra centrum af byen Barrie. Hotellet har en restaurant der tilbyder både morgenmad, frokost og aftensmad, og en reception der har døgnåbent. Dertil tilbydes der indendørs/udendørs pool, sauna og spabad. Hotellets værelser har alle aircondition, kaffe/the, safeboks, telefon, TV, Wi-Fi, strygebræt med strygejern samt eget badeværelse med hårtørrer.

Courtyard by Marriott Ottawa Downtown - Ottawa
Her overnatter vi på Hotel Courtyard Ottawa Downtown, som er placeret midt i det livlige ByWard Market område, med gåafstand til restauranter, butikker og Parliament Hill. Hotellet har egen restaurant der tilbyder morgen- og aftensmad, et fitnessrum, indendørs pool samt gratis Wi-Fi. Hotellets værelser har alle et mini-køleskab, skrivebord og stol, aircondition, eget badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, kaffe/the og et strygebræt med strygejern.

Four Points by Sheraton Gatineau-Ottawa (Alternativ)
Hotel Four Points by Sheraton Gatineau-Ottawa ligger placeret blot fem minutters kørsel fra Ottawa centrum, og femten minutters gang fra Canadas Historiske Museum. Hotellet har gratis Wi-Fi, et fitnessrum, en indendørs pool samt en restaurant der tilbyder en sæsoninspireret menu samt forskellige specialøl. Hotellets værelser er alle udstyret med et skrivebord og stol, TV, badeværelse med bruser og hårtørrer, Wi-Fi, strygebræt og strygejern samt mini-køleskab.

Hotel Classique - Québec City (2 nætter)
Hotel Classique ligger placeret 7,5 km fra Québec centrum, med storcenteret Laurier Quebéc som nabo. Hotellet har to restauranter; The Cosmos som serverer morgenmad, frokost og aftensmad, og Shogun Sushi med all you can eat. Dertil har de en døgnåben reception, en souvenirbutik, et fitnessrum samt en indendørs pool. Værelserne har alle gratis Wi-Fi, TV, mini-køleskab, kaffemaskine, strygebræt med strygejern, eget badeværelse med hårtørrer og et skrivebord.

Best Western Ville-Marie – Montréal
Hotel Best Western Ville-Marie ligger placeret i centrum af Montréal, blot få minutters gang fra den populære Mount Royal Park og Bell Centre. Hotellet har både egen restaurant, café og cocktail lounge samt et fitnessrum og en døgnåben reception. På værelserne er der Wi-Fi, safeboks, eget badeværelse med hårtørrer, TV, køleskab og kaffemaskine.

Fairfield by Marriott Montréal Downtown – Montréal (Alternativ)
Her overnatter vi hos hotel Fairfield by Marriott Montréal Downtown, som ligger tæt på den gamle bydel Old Montréal, Montréal havn, Gay Village og China Town. Hotellets bistro-restaurant tilbyder morgenbuffet, frokost og middag. Hotellets værelser er indrettet med stilfuldt design, og har alle TV, gratis Wi-Fi, aircondition, safeboks, strygebræt og strygejern, mini-køleskab, skrivebord med stol samt eget badeværelse.

Courtyard by Marriott Toronto Airport – Toronto
Courtyard by Marriott Toronto Airport ligger knap 4 km fra lufthavnen, med kort afstand til blandt andet Workdale Shopping Center, High Park, CN Tower og Casa Loma.
Hotellet har en kaffebar/café hvor man kan få lidt at spise samt en bar/lounge hvor der kan nydes en drink. Dertil har hotellet en indendørs swimmingpool samt et fitnessrum. Alle værelser har eget badeværelse med bruser og hårtørrer, skrivebord, aircondition, TV samt safeboks.

Kort

Dagsprogram

 • Dag 1: Afrejse fra Aalborg og ankomst til Toronto

  Udrejse fra Aalborg /København via Amsterdam til Toronto. Transfer til vores hotel. Vi spiser velkomstmiddag sammen og rejselederen fortæller om de mange spændende ting, vi har i vente.

 • Dag 2: Byvandring i Toronto

  Toronto er landets største by, og efter morgenmaden tager vi på rundtur i den pulserende storby. Vi runder kvarterer som Downtown, Chinatown og det charmerende Yorkville. Højdepunktet er i ordets mest bogstavelige forstand det 553 meter høje CN Tower, som frem til 2007 var verdens højeste bygning. Herfra kan man i klart vejr se helt til Niagara Falls mere end 100 kilometer væk. Vi besøger også det berømte St. Lawrence Market, som åbnede dørene tilbage i 1803.

  Efter byvandringen er resten af eftermiddagen fri til egne opdagelser i byen eller eventuelt en shoppingtur i et af de store indkøbscentre.

  Byvandring i Toronto
 • Dag 3: Toronto – Niagara Falls – 130 km.

  Vi skal opleve det storslåede vandfald Niagara Falls. De tre vandfald, American Falls, Bridal Veil Falls og Horseshoe Falls er tilsammen verdens mest kraftfulde. Intet andet sted i verden løber der så meget vand igennem på ét minut som her. Vi sørger for at få set vandfaldene fra alle vinkler på en sejltur på vandet, hvor vi kan skue mod de brusende vandmasser fra nært hold. Med så unikt et blik på vandfaldene kan man dog godt forvente at blive våd, selvom vi sidder i behørig afstand i båden.

  Om eftermiddagen tager vi til vinsmagning på en lokal vingård i området.

  Toronto – Niagara Falls – 130 km.
 • Dag 4: Niagara Falls – Barrie – 200 km.

  For mange er det en stor oplevelse af se Niagara Falls med egne øjne, og i dag er der mulighed for at opleve naturfænomenet fra oven. Her har du nemlig mulighed for at tage med på en helikoptertur henover vandfaldene, inden vi drager videre til næste destination på rejsen.

  Helikopterturen koster DKK 850 pr person og skal bestilles ved tilmeldingen.

  Ved middagstid forlader vi Niagara Falls og kører til Barrie ved Lake Simcoe, hvor vi overnatter.

 • Dag 5: Barrie – Algonquin Provincial Park – Ottawa – 500 km.

  Canada er rigt på uberørte naturområder, og i dag får vi indblik i landets flora og fauna. Vi starter dagen med et besøg i Canadas ældste provinspark, Algonquin Provincial Park, grundlagt i 1893. Parken dækker et enormt areal på mere end 7.000 kvadratkilometer og huser tusindvis af søer og floder. Her besøger vi et skovhuggermuseum, hvorefter der er tid til på egen hånd at udforske området. Hvis vi har heldet med os, kan vi spotte både elge, bjørne, ulve og bævere.

  Om eftermiddagen går turen videre til Canadas hovedstad Ottawa for indkvartering.

  Barrie – Algonquin Provincial Park – Ottawa – 500 km.
 • Dag 6: Ottawa – Quebec City – 456 km.

  På byrundtur i den canadiske hovedstad kan vi glæde os til at få historien om, hvor byen har fået sit navn fra, og hvordan Ottawa endte med at blive landets hovedstad.

  Vi ser de smukke Houses of Parliament ved Ottawa-flodens bred og snuser til stemningen på ByWard Market, inden vi fortsætter mod Quebec, som er provinshovedstaden af samme navn. Quebec City, også kendt som Ville de Québec, er en af de ældste byer i Nordamerika. Franskmændene kom til området helt tilbage i 1534, og byen blev grundlagt i 1608. I dag er det en velbevaret by med stor kulturrigdom, en smuk gammel bymidte og intakte fæstningsværker. Byen kom i 1985 på UNESCOs Verdensarvsliste.

  Efter byrundturen indlogerer vi os på vores hotel.

  Ottawa – Quebec City – 456 km.
 • Dag 7: Quebec City

  I dag har vi tid til at udforske Quebec City på egen hånd. Byen bemærker sig blandt andet ved at være den eneste nordamerikanske by med en intakt bymur. I dag fungerer muren blot som æstetisk ramme om en by med masser af hyggelige gader og kvarterer.

  Tag eventuelt på en slentretur gennem Petit-Champlain, som er en af Nordamerikas ældste shoppinggader med gode eksempler på byens franske islæt. Vi anbefaler også en udflugt til de romantiske omgivelser i Quebec, især eksemplificeret ved det 83 meter høje Montmorency-vandfald samt den flotte, lyse basilika Sainte-Anne-de-Beaupré.

  Quebec City
 • Dag 8: Quebec City – Montreal – 257 km.

  Efter morgenmaden tager vi på en køretur langs St. Lawrence-floden til Canadas næststørste by, Montreal. Byen er den næststørste frankofone by i den vestlige verden efter Paris. Den er grundlagt på en ø i St. Lawrence-floden og opkaldt efter den tretoppede bakke Mount Royal i midten af øen. Vi tager på rundtur i byen og ser både den nye midtby og den gamle bydel, hvor Notre-Dame-basilikaen er et nævneværdigt højdepunkt. Vi runder også den førnævnte tretoppede bakke, ligesom vi kommer forbi Den Olympiske By, som er navnet på bygningen, der var hjem for atleterne, da Montreal var vært for De Olympiske Lege i 1976.

  Quebec City – Montreal – 257 km.
 • Dag 9: Montreal – Parken med de tusind øer – Toronto – 550 km.

  Efter morgenmaden kører vi i dag til den såkaldte Tusind Øer-nationalpark. Parken er en af Canadas mindste og smukkeste på samme tid. Her er præcis 1.864 større og mindre småøer drysset ud over St. Lawrence-floden. Området har i øvrigt givet navn til salatdressingen af samme navn, og siden 2002 har det billedskønne naturområde haft plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Her oplever vi idyllen fra første parket, når vi tager på sejltur blandt øerne.

  Om eftermiddagen fortsætter vi langs Ontario-søen, som nationalparken munder ud i, indtil vi er fremme i Toronto.

  Montreal – Parken med de tusind øer – Toronto – 550 km.
 • Dag 10: Hjemrejse

  I dag er det blevet tid til at tage afsked med det østlige Canada. Der er tid til en sidste gåtur i Toronto, inden vi bliver kørt med bus til lufthavnen og flyver med KLM via Amsterdam til Aalborg. Har du tilkøbt opholdet på egen hånd i New York, fortsætter rejsen dertil.

 • Dag 11: Ankomst til Aalborg

  Vi ankommer til Amsterdam om morgenen, hvor vi skifter til flyet til Aalborg. Forventet ankomst til Aalborg sidst på formiddagen

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminal 05:00 09:50

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
4/6-202311 dageRundrejse til det østlige CanadaMere end 8Kr. 24.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu